Bare et åretak unna frohavet

Vi tilbyr et vidt spekter av aktiviteter og events for deg og dine, enten dere er en gjeng eller et firma. Ved hjelp av sjøvant personale og områdets beste maskinpark kan vi- i tillegg til å ha ferdigsydde opplegg, også hjelpe deg med å gjøre akkurat det du har lyst til!

RIB og havsafari

Med vår Raven Rib med plass til 12 personer, kan vi om ønskelig komme fort frem og sørge for at adrenalinet får fritt utløp i de fleste kroppsdeler.

Vi tilbyr også alternative guidede turer hvor vi opplever unik nærhet til naturen og som under riktige forhold kan gi muligheter for å se hval og ørn på nært hold.

Om ønskelig kan vi arrangere weekendturer sørover mot Geiranger eller nordover mot Lofoten. Enten med overnattinger og full pensjon eller med kun skyss.

For besøkende kan vi tilby henting på Brekstad, Trondheim eller hvor dere måtte ønske.

Speedfishing

Om man ønsker en mellomting, eller “the best of both worlds” kan vi skilte med et unikt konsept i vår region; speedfishing. Vår Stealth Cat er en av to produserte, og kan med toppfart nesten lik en RIB ta opptil 12 personer langt ut for å fiske etter de virkelig store fiskeforekomstene.

Frister det for eksempel med tur på Frohavet til fiskebankene mellom Adsen og Halten? Vi tar deg dit fort og trygt slik at du fremdeles har adrenalin i blodet når storfisken biter. En slik tur kan også kombineres med andre aktiviteter. Ta kontakt så hjelper vi deg!

Havfiske med Guri Kunna

Havfiske med
Guri Kunna

Ærbødige Guri Kunna er en fiskeskøyte på 49 fot.
Hun står klar til å ta imot gjester som ikke har det travelt og har lyst til å fiske flere sammen. 

Ombord finner du alle fasiliteter. Vi kan til og med servere mat ombord, enten det er dagens fangst, noe forhåndsavtalt, eller begge deler.

Man kan etter avtale møte gjester som ankommer med RIB, slik at de sparer tid. Vi kan også dra ut i forveien og sette krabbe- eller krepseteiner.

Opplev Lysøysund

Hos oss kan man legge opp dagene slik man vil. Bygda ligger sentralt, men skjermet til, med kort vei til shopping i Bjugn og på Brekstad. Det er også kun én og en halv time til Trondheim med båt.

I havna finner du en flunkende ny gjestehavn med drivstoffylling. Du kan også besøke Torils lille butikk; en spennende nisjebutikk som selger interiør og klær, en trivelig lokalbutikk og masse annet. Om nødvendig kan du også lade elbilen rett ved lokalbutikken.

Foruten gode handlemuligheter har du også fantastiske turmuligheter her ute, og om du går på Lysøy- eller Rømmensfjellet garanterer vi en eventyrlig utsikt! Dette kan om ønskelig kombineres med å leie en el-sykkel.


Last ned Trimpoeng-appen kan du få en oversikt over de mest populære turdestinasjonene i nærområdet.

Alle forespørsler

For alle forespørsler, vennligst ring, eller fyll ut skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig.