Bare et åretak unna frohavet

Vi tilbyr et vidt spekter av aktiviteter og events for deg og dine, enten dere er en gjeng eller et firma. Ved hjelp av sjøvant personale og områdets beste maskinpark kan vi- i tillegg til å ha ferdigsydde opplegg, også hjelpe deg med å gjøre akkurat det du har lyst til!

RIB og havsafari

Med vår Raven Rib med plass til 12 personer, kan vi om ønskelig komme fort frem og sørge for at adrenalinet får fritt utløp i de fleste kroppsdeler.

Vi tilbyr også alternative guidede turer hvor vi opplever unik nærhet til naturen og som under riktige forhold kan gi muligheter for å se hval og ørn på nært hold.

Om ønskelig kan vi arrangere weekendturer sørover mot Geiranger eller nordover mot Lofoten. Enten med overnattinger og full pensjon eller med kun skyss.

For besøkende kan vi tilby henting på Brekstad, Trondheim eller hvor dere måtte ønske.

Opplev Lysøysund

Hos oss kan man legge opp dagene slik man vil. Bygda ligger sentralt, men skjermet til, med kort vei til shopping i Bjugn og på Brekstad. Det er også kun én og en halv time til Trondheim med båt.

Foruten gode handlemuligheter har du også fantastiske turmuligheter her ute, og om du går på Lysøy- eller Rømmensfjellet garanterer vi en eventyrlig utsikt! Dette kan om ønskelig kombineres med å leie en el-sykkel.

Last ned Trimpoeng-appen kan du få en oversikt over de mest populære turdestinasjonene i nærområdet.

Alle forespørsler

For alle forespørsler, vennligst ring, eller fyll ut skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig.

Spesielle åpningstider

13. mai: stengt grunnet
privat arrangement
16. mai: 16.00-23.00
(kjøkkenet stengt)
17. mai: 13.00-19.00
Kjøkkenet stenger 18.00
18. mai: 16.00-23.00
Kjøkkenet stenger 21.00
29. mai: 13.00-18.00
Kjøkkenet stenger 17.00