Sentralt der det teller

Ikke la størrelsen lure deg

Lysøysund er en liten bygd med ca. 400 fastboende. Takket være en høyst levende dugnadsånd og et spesielt samhold har vi fortsatt mye å by på.

Du finner butikk og bensinstasjon 150 meter unna anlegget vårt. Vi har en flunkende ny discgolfbane og ballbinge midt i sentrum, samt mulighet for trening på Fagerenget skole 2 km unna. Se mer informasjon lenger ned på siden.

Alt du trenger i umiddelbar nærhet

Ankerets restaurant

I vår restaurant kan du nyte kortreist og god mat og drikke. Vi har plass til ca 70 stk inne, såvel som god uteplass for finværsdagene.

Havrafting

Vår raven rib med 700 hestekrefter har plass til 13 passasjerer. Vi tilbyr henting alt etter ønske, for eksempel på Brekstad. Utdrikningslag, bar til bar, eller bare tur/sightseeing, mulighetene er mange!

Båtutleie

Enten du ønsker å fiske, eller kjøre tur kan du leie moderne aliminiumsbåter hos oss. Alle med nye påhengsmotorer fra 50-150 hestekrefter og oppdaterte kart og ekkolodd.

Gode turmuligheter

Lysøysund ligger midt i et vilt og vakkert landskap, med mange flotte turruter man kan benytte seg av, uansett kondisjonsnivå!

Gode handlemuligheter

Foruten butikk med post i Lysøysund er det kort vei til Brekstad. Her finner man stort sett det man kan trenge av butikker.

Discgolf

Lysøysund Discgolfpark er en nyetablert discgolfbane med 18 hull. Du får lånt Discer hos oss.

Go-kart og skøyter/hockey

I Fosenhallen i Bjugn kan man alt etter sesong stå på skøyter eller kjøre GoKart. Spør oss for mer informasjon!

Spesielle åpningstider

9. mai

13.00- 23.00

Kjøkkenet stenger 21

16. mai

16.00-23.00

Kjøkkenet stenger 21

17.mai

13.00-18.00

20. mai

13.00-18.00

Kjøkkenet stenger 17.00